Sjuk, sjukare, sjukast!

Allt började ejentligen i onsdagskväll när Ebba var och fick sin andra dos av influensavaccin. Som ett brev på posten kom febern samma natt. Dagen efter upptäckte vi även att ögonen var infekterade. Daniel var hemma torsdag och snälla Karro ställde upp och passade Ebba på fredagen. Ingen var gladare än Ebba.
Ögoninfektionen har bara blivit värre.. I lördagskväll så kände sig Daniel sjuk (ja, för alla vet väl hur det känns när en kille är riktigt förkyld ;). Jag kände mig inte heller helt hundra men bestämde mig för att avnjuta kvällen med något glas vin. Det var nog mer än min kropp klarade av för sen vi gick och la mig så låg jag bara och skakade, kved och frös, för att några timmar senare gå upp och "krama toaletten". Helt utslagen var jag i söndags! Ebba blev bara gnälligare och mer svullen i ögonen. Klagade på att det gjorde ont i ögonen. Efter ett samtal med sjukvårdsrådgivningen så skickade de oss till akuten där de snabbt konstaterade att Ebba ska ha ögondroppar var fjärde timme. 2 droppar i varje öga och inte nog med det - ögat kan inte ta emot mer än en droppe i taget så man måste vänta minst 2 min mellan dropparna. Ebba sitter naturigtvis silla när mamma ska ge dropparna - NOT! Nej, det är ju ett evigt kämpande både med droppar och tvättande hela tiden.

Men nu känns det ändå som det borde vända. Ebba ska behandlas 2 dygn efter att hon är symtomfri så det lär väl bli så att vi är hemma hela veckan...




Ebbas favorit just nu (Kallo):

Kommentarer
Postat av: Carin

Stackars er!

Postat av: Lisa

Stackare... det är tydligen inte bara kennelhosta som går..

2010-02-01 @ 16:10:23
URL: http://nydalafavoriter.wordpress.com
Postat av: Karro

Hehe, snygg bild där på mig :)

Har sett nu att vi har en ända lång föreläsning på torsdag fram till 12 om alkoholskador, så dessvärre får nog ebba inte se sin favorit Kallo då (jag tar anteckningar åt dig, med den erfarenheten du fick i lördags av alkoholskador behöver väl inte du någon föreläsning....hehe)och sen på fredag är det redovisning av case1 och de måste ju både du och jag gå på. puss och kram!

2010-02-02 @ 23:07:09
Postat av: helene

Stackars er! Men skönt att hundarna håller sig friska iallafall!



Krya på er!

2010-02-04 @ 22:09:48
URL: http://mejsis.wordpress.com
Postat av: Lisa

Jag tror att jag måste gå en jaktkurs. Det slutar oftast med att jag ringer ett "säkert kort" istället för att riktgit gå ut för att jaga :)



Bättre lycka nästa gång kanske :)

2010-02-08 @ 11:37:48
URL: http://nydalafavoriter.wordpress.com
Postat av: Lisa

Så klart du törs :) Jag har ju inte brutit något..... än :P

2010-02-11 @ 22:05:46
URL: http://nydalafavoriter.wordpress.com
Postat av: Lisa

Grattis igen Daniel! Ledsen att jag inte stannade för prisutdelningen, men här måste det jobbas om det ska intas marängswish (hur fasen stavas det?!) ikväll!



Här kan ni läsa om ni vill ha en större förståelse om varför jag fortfarande är singel =)



http://nydalafavoriter.wordpress.com/2008/10/29/

2010-02-13 @ 13:30:29
URL: http://nydalafavoriter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback