Barnvakt

Tiden går och går. Vi lägger all krut på att träna inför det kommande räddningsprovet imitten på november. Träningen går verkligen frammåt. Jag har tränat med lite olika figuranter o Bessie tar sig fram till alla och leker glatt! Jag hoppas att vi kommer in, det hade varit såå kul men samtidigt vågar jag inte ha för stora förhoppningar. Bessie är trots allt en försiktig hund som inte är superglad i alla männinskor vilket hon bör vara om de ska bli räddningshund av henne. Men som sagt - Vi får se!

När Bessie inte tränar så brukar hon få extraknäcka med att passa Ebba ;-) Det tycker hon är bara trevligt, speciellt att slicka upp matrester o så som kommer upp igen (bläää). Hon är jättetålig, ebba kan slita o dra i henne men Bessie ligger ändå frivilligt och tålmodigt kvar!

image97


Vill skicka iväg lite grattis också!

Kennel Sheepchaser´s Amie har fött sin första kull och allt verkar ha gått bra. Stort grattis till er och lycka till!

Bessies brorsa Basic har fått syskon i människovariant ;-) Stort grattis även till er!

Bessie i skogen

Idag fick jag följa med husse på jobbet. Det var skoj med skogspromenad och häftiga maskiner att klättra på!

Bessie i skogen

Onsdagsmys

Ikväll har Hilma varit här på besök. Först var vi ute o röjde en sväng med Frassen o sen gick vi in o värmde oss. Då hade vi så här mysigt!

onsdagsmys

tandlös gumma!

Nu har Bessie fått sin tand utdragen. Hon är jättetrött! Hoppas hon repar sig snart...

trött

Sverige - Italien

Ville bara säga att det har smugit sig in fel bild i sr.se's  artikel om sverige-italien för ett tag sen...

http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?Artikel=432690

Tack Hilma för att du uppmärksammade detta misstag!

Den rätta bilden skall givetvis vara:

Zlatan

Glädjeskutt!

glädjeskutt!

Bessie har fått svar på sin höftleds- och armbågsröntgen, båda två såg fina ut så nu är det fritt fram för glädjeskutt :-) Idag ställde vi upp på klubbmästerskap i lydnad på Umeå BHK. Alla ekipage ställde upp i sina respektive klasser och en procentuell beräkning av maxpoäng i varje klass avgjorde segraren. Bessie tävlade i LK2 då trean inte är färdig än. Hon gjorde ett resultat på 190,5 poäng eller 95,2%. Det enda som inte fungerar är det fria följet, såg katastrofalt ut och resulterade i en 7:a. Men  95,2% räckte till att bli klubbmästare i lydnad 2007 i UBHK!! TJOOOHOOO! Och då blir man typ så här glad. (se bild)