Nyårsafton

Idag är en dag då man kanske borde se tillbaka vad som hänt under året. Mycket har hänt. Gällande räddningen har jag och bessie genomfört godkänt delprov 2 och ett underkänt och slutligen ett godkännt slutprov för räddningshund. I lydnaden har bessie erövret 3 1:apris i lydnad och har därmed blivit Svensk Lydnadschampion. Året har varit både upp och ner. Ner när jag till slut insåg bessies skotträdsla och upp när vi övervann detsamma tillsammans med massa annat.

2010 då??
Jag har naturligtvis höga förhoppningar ;). Bessie och jag ska göra en riktig elitsatsning i lydnaden. Jag vill ju helst att vi ska bli bäst! Hihi, ja någon sa väl nån gång att om man siktar mot stjärnorna så når man kanske halvvägs! :). Men allvarligt hade det ju varit kul att kvala till SM.

Gällande räddningen ska vi gå RHFU (Räddningshundsförarutbildning) till våren. Ett sista steg för att få ut titeln som tjänstehund.

Kiwi
Kiwi har klarat av LK1 och startat i 2. Hon har även blivit uppflyttad till lägreklass spår. Jag frågade daniel just om hans mål med Kiwi för 2010 och han hade inga ;)


Så från oss alla till er alla ett rikigt gott nytt år!

Julen är över

Ja, då är julen över och vi närmar oss nyår. I år fick vi verkligen en vit jul. Mycket snö som är alldeles puderlik, väger ingenting.

I julklapp fick jag ett bälte och en expanderlina av min kära man. Så snart bär det av ut i skidspåret för mig och hundarna. Men innan skidor är fixat så får expanderlinan vara framför ebbas kälke.
Till sist en liten film som illustrerar just hur trött man kan bli av allt julfirande: