Bessie 1 år

Idag fyller Bessie 1 år och det har vi firat med en tårta och lite sång. Grattis också till alla syskon!

 

Bessie Tränar

Bessie håller som bäst på att träna in momenten i LK2. Daniel håller som bäst på att träna filmredigering. Vilken kombination va? Håll tillgodo! (Känsliga tittare varnas!)
Hilma du kanske kan fråga din matte om jag får redigera alla hennes filmer!

Bessie's nya kille

Idag har vi varit vid älven och badat tillsammans med Bessie's kompis Frassen. Bessie tycker att Frassen är lite påflugen, han kan med sina stora tassar lätt brotta ner henne men hon tycker ändå att han är kul att leka med.
Bessie's nya kille

Sorry Hilma men han är upptagen...

Semestervecka?

Solbrända, svettiga och dammiga och efter 13 timmar i bilen är vi äntligen hemma från en jättekul vecka.

Resan började med ett besök på Timrå's Brukshundklubb för en LK1 tävling. Tävlingen gick ok ingen toppeninsats men blev ett förstapris på 173 p och 3:e plats. Därefter åkte vi ner till Södertälje för övernattning, lite skoj och hundträning med Åsa's Klasskompis Minna och hennes hund Devil. Minna kom med några värdefulla tips på linförigheten och inkallningen som vi nu ska träna vidare på.

Sen bar det iväg ner till Tomelilla för att hälsa på Åsa's föräldrar, syskon, släkt och vänner. På Sveriges nationaldag åkte vi till Lomma brukshundklubb för ytterligare en LK1 tävling och chans på ett Lydnadspris i LK1. Tävlingen var Bessie's bästa LK1 tävling förutom att hon nollade läggandet under gång. Men linförigheten och inkallningen såg riktigt bra ut! Kanske tack vare Minna's tips! Bessie fick 160 p. och ett förstapris. Eftersom domaren var snål med poängen räckte det även till en 3:e plats på pallen.

Sedan var det dax för Kennelträff! Kennel sheepchaser bjöd på strålande solsken (kanske lite för mycket), vallning, agility, lydnadsträning, bad, mat, boende, trevligt sällskap och kennelmästerskap. Tack allesamman för en supertrevlig helg! Och tack alla domare på kennelmästerskapet som gav Bessie vandringspriset... Nu måste vi ju komma tillbaka. Fast just nu känns det som vi fått nog av bilåkande, kanske kan skicka ner med post nästa år :)

 

Pokaler
Bessie vilar ut i sin bädd efter veckans medaljskörd...