Glupsk...

redo för middag...

Bessie är en hungrig hund! Varje gång vi har dukat bordet hoppar hon upp på vad hon tror är hennes stol.

När då maten är slut så ligger hon gärna på detta viset och sover... Bara för säkerhets skull så hon inte missar någon mat. Så aptiten är det inget fel på!

alltid redo för mat

Bessie och Shantie

Bessie och Shantie  leker, ser riktigt farligt ut. Fast egentligen är de ganska bra vänner.
Farligt

Daniel, Shantie och Bessie myser i soffan efter en lång promenad.
Gosigt

Tänder

Tänder

Jag såg Chilis tandbild och tänkte att även Bessie kan visa sina gaddar! Som ni ser så är det två nya jättetänder och fler på gång.

Shantie

Shantie

Nu har den första snön fallit över Umeå och vintern är här! Bessie tyckte det var ganska kul att springa och glida runt i.

Bessie tyckte att Hilmas täcke var så himla snyggt så hon ville tvunget ha ett likadant... Vi har inte träffat Hilma ännu men Bessie hoppas att Hilma inte ska tycka att hon är en härmis!?

Jag fick veta att en kompis från min klass behövde hjälp med passning av hennes hund Shantie ett tag så jag och Daniel bestämde oss för att ställa upp. Så nu har vi en Saluki boende hemma hos oss. På bilden sitter de och väntar på att få springa vidare och busa på ett stort fällt i närheten av där vi bor.


Grattis Hilma!

kalas...

Igår när vi var och jobbade så var Bessie hemma hos Diana och Hilma. Just då passade de på att hålla kalas för Hilma som fyllde 1 år! Hon fick ett paket med två grisöron av  oss. Grattis Hilma du e stora tjejen nu!! Vi har lagt in en länk till Hilmas sida under länkar för er som vill titta på Bessies bästa kompis.


Skogspromenad

Skogspromenad.

Idag har vi varit på en tur i I 20-skogen här utanför stan. Vid området finns det en skjutbana. Där var det övningar för fullt. Bessie verkade inte alls berörd, så både jag och husse är helnöjda. Hon klarade av både att arbeta och att vara passiv. Kul att se!


Avundsjuk!

Igår var Hilma på besök och det tycker Bessie är skitkul! Inte bara för Hilmas skull utan hon är även helt överförtjust i Diana och Henrik som oxå kom på besök. Hilma och Bessie fick varsett öra, det var bara det att Bessie är betydligt mer glupsk än Hilma. Så när Bessies öra var slut så lade hon sig försiktigt bredvid Hilma och studerade henne medans hennes öra slank ned i strupen.

Avundsjuk!


BC eller stövare???

Stövare???

Vi har börjat bli lite osäkra på vad det är för ras vi fått tag på. 70% verkar tro att det är en stövare,  25% blandras och  5% BC. Kristian, Annelie kan det vara så att valparna förväxlats på valp-BB och vi råkat få en stövare??? Vi är verkligen förvirrade...