Sist...I helgen var det KM i lydnad på klubben. Jag visste ju att vi inte var helt redo för tävling och så men inte var jag förberedd på att bli sist! Haha! Från första plats förra året till sista nu då. Men det har jag lagt bakom mig nu. Nu tar vi nya friska tag! Inte denna helg men nästa så blir det en ny start i Sollefteå. Tillsdess blir det rolig och väl genomtänkt träning ;)

Kiwi och daniel tränar på som vanligt. Det märks att det verkligen blivit Daniels hund, vilket är bra, hon lyder honnom betydligt bättre än mig.
På våran klubb värnar vi om att få in unga i verksamheten. Ebba har redan börjat träna som tävlingsledare...Sen till sist en liten notis om mig själv! Jag har fått ett positivt antagningsbesked till polishögskolan. Så januari går jag tillbaka till skolbänken för att skaffa mig ett brett yrke som jag ska trivas med och kunna ha lääänge! Tjohooo!!!!

senaste tiden...

Ja här är det verkligen glest med uppdateringar... Fattar fortfarande inte hur alla andra gör för att hinna med och orka allt. Jag jobbar ändå bara 80 % nu men ändå så känns det som jag typ alltid är upptagen. Jobba, sova, hämta Ebba och busa lite med henne, äta, lägga Ebba, sen sova själv. Var ska jag få tiden orken och inspirationen till att träna hund?

Lydnaden går minst sagt trögt. Vi har gjort en till start i elit sen sist. Då bröt vi... Vi har KM på söndag. Jag har anmält mig men har fortfarande inte bestämmt mig om jag ska starta. Ett av de tråkigaste momentet är vittringen. Varför ska det vara så svårt att koppla på näsan!? Som ni kanske hör har jag tappat lite motivation, vi får se hur det blir här framöver...

Räddningen rullar på. I helgen firade vi hundarna upp och ner på ett loft. Bessie såg alldeles förnedrad ut när vi satte på henne selen *hihi*. Vi fick även åka på flaket på en liten högt brummande bil. Riktigt kul träningstillfälle! Kanske kommer bilder senare...

Coola Bessie..
Daniel är på valpkurs ikväll med Kiwi. Kiwi växer och frodas. Hon är nu nästan lika hög som Bessie.