Syskonträff

Syskonträff

När Daniel skulle åka och jobba i Göteborg så passade jag o Bessie på att följa med så vi kunde träffa Bessies syskon som bor just där. Det var supertrevligt! Vi tränade en stund och sen fick hundarna busa ihop ett tag oxå. Det var kul att se hur lika de var. Så på bilden så ser ni från vänster: oss altså Åsa och Bessie, Jenny och Chili, Cia och Benny.


Vi blev även hembjudna till Jenny på lite mat o så. Hundarna busade först utomhus och sen när vi kom in så passade de på att "gosa" på en filt. De verkade ha det heltrevligt de oxå!

syskonkärlek


Under tiden i Göteborg fick Bessie en sårskada på en av sina trampdynor. när hundarna busade så gick såret upp o Bessie började blöda igen, men som tur var så var vi ju hos "sjuksyster Jenny" så hon hjälpte oss att lägga bandage om tassen.

skadad

Världens snyggaste hund!

snygging!

Det har varit en kanonhelg här i Umeå. Solen har strålat och värmt oss lite i de ca. 15 minusgraderna! Så vi fick goda chanser att ta kanonbilder på våran lilla stjärna. Se och njut!


närbild..


snökul!

Hallå därinne!

hallå därinne!

-Ska husse känna vill jag känna!

Bessie kollar läget o känner om det är nått som rör sig där inne...

Hemma igen!

Då var allt tillbaka till det vanliga igen. Vi har kommit hem till Umeå o livet går vidare sin gilla gång. Vi alla tre hade det supertrevligt hemma i Skåne i alla fall. Här följer lite bilder om hur det har varit:


klär granen

Här så hjälper Bessie Tina och Daniel att klä granen. Under tiden i Skåne hann de två (Bessie och Tina) bli riktiga kompisar.


hälsar fint på Gabriel

Även Gabriel var hon väldigt försiktig o duktig med, även om hon tyckte att han lät lite konstig ibland när han låg där på sin filt och hjollra...


julaftonssol

Denna bilden är tagen på självaste julafton när vi är ute o går i Kroneskogen tillsammans med Toy, min första hund som sedan flera år tillbaka bor hos mina föräldrar.


på flyget

Denna gången var Bessie för stor för att få åka tillsammans med oss i kabinen så hon fick åka i en egen flygbur i lastutrymmet. Men det gick lika bra det! Hon var bara glad när vi hämtade ut henne. På bilden så står hon och väntar på att bli lastad på det andra flyget.