Hilma

Hilma är min alldra bästa kompis! Vi gör en massa saker tillsammans, typ leker, busar, diskuterar, spanar o fjäskar för våra hussar o mattar. Visst, hon kan vara lite hård på mig ibland men hon är ändå min aldra bästa kompis ;-)

span

trixhundarOm Hilma inte är hos mig, då har jag så här tråååååkigt!

uttråkad

som vanligt...

Tiden går.. Allt har återgått till det vanliga. Jag, Ebba och Bessie går hemma om dagarna och Daniel får åka iväg o jobba.

Snart är det tid för fler starter i LK2 så Bessie ligger just nu i hårdträning. Minst 2 platsliggningar om dagen för att hon inte ska ha så stor förväntan att det ska hända något häftigt hela tiden. Känns som det har gett lite resultat och Bessie piper inte så mycket på platsen längre. Men även de andra momenten tränas på för fullt, så vi får väl se hur det går...

rutan

Semester

Nu är vi åter hemma i umeå igen efter ca 3 veckors semester på olika ställen. Det har varit lite regn o lite sol.

Semestern började med en LK2 tävling i nordmaling. Bessie kändes riktigt allert o bra trots tryckande värme o massor av knott. Det tråkiga är dock att bessie låg och toktjöt på platsen, sen av någon anledning så missade hon helt hoppet. Vi missade förstapriset med 2,5p men gick nöjda därifrån med en andraplacering.

Vidare gick färden till malung för att gå på lite dansbandsvecka och träffa släkt några dagar.

Nästa stopp var skåne. Där hann vi med både barndop, slappande, marknad och lite schopping och inte minst lite mer släkt ;-)

Till sist så stannade vi till i göteborg. Det blev en del härlig tid ute med båten i skärgården. Sen följde våran favoritsis med oss upp till umeå.

Allt har varit supertrevligt! Men nu ska det ändå bli skönt att återgå till det normala ett tag.


svalka
Solar i Malung

ystadcity!
Ystadcity

puss på dig syrran!
Ebbas dop i tomelilla

snygging i solnedgång
Solnedgång i Ystad

båtliv
Åker båt i Göteborg

ljuva sommarkväll
På Vinga

skaaaak..

snygga systrar i skärgården
På Klätten med syrran