Hundhelg

Denna helgen är fullsmockad! Redan ikväll ska vi på lydnadstävling i vännäs för vår förhoppningsvis sista start i LK3. Redan innan vi startade 3:an så hade jag inte tänkt att samla till ett LP men så anmälde jag till tre tävlingar här på rad så att jag åtminstone skulle få ett förstapris. Men nu har jag ju fått 2 och chans på dett tredje så nu känner jag trots allt lite press. Det hade ju såhär i efterhand ändå varit trevligt med ett lydnadspris även i klass 3 =))

Imorgon så debuterar jag och Bessie på agilitybanan! Det är en inofficiell tävling här i Umeå så det ska bli kul! Carin tog några härliga bilder på Bessie i action häromdagen. Carin lyckas gämt knäppa så härliga kort. Hon ska förövrigt vara med att föreviga min och Daniels stora dag. Det är vi såå glada för! Här kommer en bild från agilityträningen:

image152


Sen som vanligt på helgen blir det räddningsträning och på söndag så är det Vildmarksmässa här i stan. Då ska jag och Bessie vara med på en lydnadsuppvisning!

Som sagt: Fullsmockad!! Men det ska bli kul i alla fall!

Sköt om er och ha det så gott!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Vi håller våra tummar för att det går bra för er även ikväll. Vi tror att ni klarar det galant. Ni är ju superduktiga. Många kramar från Skåne

2008-05-16 @ 15:56:24
Postat av: Helena h

Lycka till på uppvisningen !!!!

2008-05-17 @ 16:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback