Bara bra!

Peppar peppar så mår Bessie mycket bra nu! Vi tycker att knölen växt en aning och ändrat form sen vi slutat medicinera men inte nå märkvärt så.. Det ända vi kan göra är att hålla tummarna och försöka att inte tänka aldeles för mycket på det. Man blir så hämmad av att gå o tänka på hur dåligt man mår ;)

Vet inte om det är någon annan som varit med om samma sak men när hunden blir sjuk så tar den lite chanser att göra lite som de vill och vi vill ju inte riktigt säga ifrån för det är ju synd om dem när de är sjuka... Så är det för oss i alla fall och det får vi äta upp nu. Bessie är allmänt ganska olydig speciellt på promenad. Komandon som "räcker" eller "gå fint" tycks ha helt blåt bort i glömska =/  Men sakta så jobbar vi tebax igen

Igår var jag hemma hos min träningskompis Kriistina. Vi planerade upp vilka tävlingar vi ville åka på i år. Det var skönt att komma iväg och prata lite med henne för då fick jag tillbaka lite motivation att ta upp lydnadsträningen igen. Jag hade helt tappat suget på lydnaden just nu dels för Bessie varit sjuk men även pga förra tävlingen som inte kändes nå vidare. Men nu ska jag ta tag i det igen. Jag tränade lite fjärr inne idag och det gick faktiskt riktigt bra. Jag tror bestämmt att Bessie vilar sig i form =) Ja, jag ska inte vara kaxig än. Jag har bestämmt mig för att starta i trean igen i början på maj. Så då får vi väl se om det blir nån elitstart i år vilket jag hoppas på!


En liten motivationsbild!


image136

Kommentarer
Postat av: Ninna

Vilken härlig bild =) det är dit vi längtar....
Så klart vi ska träna o tävla som bara den , det är JÄTTEKUL...och resultaten kommer att vara häpnadsväckande =)

Postat av: Helena Hagström

Vad spännande håller tummarna för er stenhårt på alla era starter
Helena

2008-03-20 @ 20:48:55
Postat av: Jenny å Chili

Grym bild =)

Skönt å höra att du tar tag i lydnaden igen, ni är nämligen våra idoler där!

Ni kommer minst upp till lydnads-SM och vi till agility-SM
=P

Kör så det ryker sis! ;-)
Löööve

2008-03-23 @ 10:41:45
URL: http://bambam.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback