Hemma igen..

Inget samtal blev det inatt vilket var skönt! Som avtalat ringde veterinären på morgonen istället. Hon berättade då att Bessie var mycket piggare! Så pigg att hon på morgonpromenaden hade krupit ur kopplet och sprungit en sväng på egen hand ;))

Sista budet är i alla fall att det är en böld i Bessies hals som orsakat all oreda. Bölden kan hon ha fått genom att hon svalt nått vasst som fastnat ex en flisa från en pinne eller så. Men i och med att blodet kom ur munnen igår antar vi att bölden sprukit o det är bra för då kan det läka. Och andra sidan kan det vara så att föremålet sitter kvar i halsen o då kommer Bessie bli dålig igen. I sånna fall opererar de ut vad det nu är..

Vi blev hemskickade med en massa mediciner som ska hjälpa Bessie att bli bättre. Så nu blir det vila för Bessie tills hon är bra igen. Hon är inte sig själv än, men betydligt piggare idag än igår. När man frågar om vi ska gå ut så står hon där vid dörren. Det är ett gott tecken!

Kommentarer
Postat av: Jenny å Chili

Phu.. det var lite svettigt där igår förstår jag.. nu får vi bara hålla tummarna på att det inte kommer tillbaka.

Kram å Tass

Postat av: Kristiina & Lilo

Vad bra att det blev så bra ändå , stackars Bessie... Känns så trist att åka utan er på söndag , jag tror att det är ett tecken att det är Wilhelmina vi ska till.....(sången)ett gott tecken alltså....
Vi hörs när Bessie blivit piggare =)=)
Ha det gott !

2008-02-25 @ 19:40:34
URL: http://puli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback