tiden går..

Tiden bara springer från mig, känns som jag aldrig hinner uppdatera nu för tiden ;). Men det blir väl så nu när man jobbar och så..

Här i Umeå verkar det som att sommaren är ett minne blott och hösten är på ingång. Idag har det regnat hela dagen. Tråkigt men sammtidigt mysigt. Just nu sitter vi efter en våt prommenad med en stor kopp te och några tända ljus.

Nu har jag alla fall bestämmt mig för att ta nya tag i lydnaden igen. För att lägga piskan på ryggen på mig själv så har jag anmält mig till 3 tävlingar under september, i Umeå, Nordmaling och Holmsund. Det som känns mest osäkert är vittringsapporteringen. Så därför har jag nu i skrivande stund skickat ner min äkta man (känns så härligt att skriva så *hihi*) till affären för att köpa nya vittringsapporter.

Kiwi växer så det knakar. Innan helgen var vi hos gammhusse och hälsade på fåren. Jag tyckte lillfian var jätteduktig, hon sprang runt och försökte väga upp lite och föste fåren lite. Inget konstigt ejentligen, jag vet ju att vi köpt en vallhund men det är ju så fantastiskt när man ser det. De små liven är verkligen ämmnade för det!

Också lite bilder:


Kiwi träffar fåren för första gången

Kiwi på blöt prommenad


Innan sommaren försvann hann vi med ett besök hos Carin med familj i deras stuga. Det var supermysigt.
Tack igen!

Bessie i Carins knä

Och en bonusbild på våran lilla skatt i blåbärsriset


Kommentarer
Postat av: Carin

Vi var till "gammhusse" ikväll och Khi fick träffa fåren. Det tog ett tag innan hon med hjälp av sin mamma och halvsyster till slut fick "smak på det hela" och tände till ordentligt. Sedan var det inga problem och hon cirkulerade runt, runt, runt fåren! Hon tom nafsade ett får i bakbenet! hehe Nu luktar hela hon fårskit och hon sover som en stock!! Med ett leende på läpparna tror jag! :o)

2008-08-19 @ 00:04:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback