snögalen!

Inatt kom det ännu mera snö här i Umeå! Det tycker Bessie är kul eller rättaresagt TOKKUL! Hoppar, sprätter och söker upp alla snöhögar som går att klättra i. Man kan säga att hom blir som galen ;)

image104

Igår hade vi pepparkakshusbak här i lägenheten. Det blev såå bra tycker vi! Det var bara att vi inte visste var vi skulle ställa dem, så vi bestämmde oss för att inreda hörnbordet i vardagsrummet. Det har i varjefall klarat natten så vi får väl se hur länge de klarar sig. Man vet ju inte med denna hunden, när man inte är hemma dansar råttorna på bordet brukar man ju säga! haha

image105

Kommentarer
Postat av: Syster och faster Helena

Oj, vilken pepparkakehusstad! Jättefint :) Jag tror att Bessie alllldrig skulle få för sig att äta upp pepparkakshusen och tåget, tror nog hellre att hon vaktar dem så inga andra inkräktare äter upp dom... typ Åsa och Daniel kanske... ;)

2007-12-04 @ 19:48:39
Postat av: Kerstin

Vilken fin snö ni har. Här bara regnar det. Det var ju ett jättefint pepparkakshus och tåg. Många kramar till er alla från Skåne

2007-12-05 @ 09:13:05
Postat av: Carin

VILKET pepparkakshusbygge!!! När Gizmo var unghund åt han upp förts ett pepparkakshus och så byggde vi ett nytt och då åt han upp halva det....Efter det har vårat pepparkakshus fått ny plats högt uppe på en byrå varje år!
Ha en fin andraadventshelg!

// Carin

2007-12-08 @ 10:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback