Snökul!

snygging!

Inatt har det äntligen fallit ordentligt med snö! Bessie tycker det är helkul. Hon vill hela tiden pulsa i djupsnön eller snarare skutta kanske. Om hon inte skuttar så plogar hon som en mullvad under snön.

96095-40

Shantie tyckte inte det var lika kul. Hon tyckte nog mest att det var kallt om tassarna.

skutt

Bessie däremot är helt oberörd av kylan vilket är skönt. hon kan både rulla och snurra i snön utan att röra en min.

Kommentarer
Postat av: Kristian

Precis som mamma Nellie! Hon är också skogstokig i snö. Fantastiskt vad fin hon är lilla Bessie.
Ni gör verkligen ett bra jobb med henne.
Fortsätt så!
/Kristian

Postat av: Jenny å Chili

Ja visst e dom fina, våra jyckar.. Chili hon väger cirka 13 kg hon med, och inga hörntänder har hon tappat.. Hihi, kul att de båda systrarna utvecklas så lika! Chili hon e både knasigt tokig i både snö, kottar, pinnar och löv! Lättroade hon, å d är kul :-)

Skulle ni flytta ner till Skåne, eller hur var det? Har ni gått valpkurs förresten? Kommer inte ihåg... :-S
Hur går hon i kopplet? För oss går det i vågor, hon vill hela tiden springa fem-tio meter framför och hålla koll när hon är lös och det sitter nog kvar ite när kopplet är på. Har du några bra knep?

Idag var vi ute och gick ganska långt i skogen med några kompisar (till både hundarna och mig!) och det var kononskönt. Vi gick på ett tågspår där det aldrig går några tåg och det är ängar på båda sidor. Gissa om Chili sprang!? Hon är verkligen född till att springa i full fart ute på fält, det märks!

Ha d fint!
Kramar från oss i Floda/Göteborg!

2006-11-08 @ 18:51:47
URL: http://bambam.webblogg.se
Postat av: Jenny å Chili

Jo visst drar Chili iväg så långt också, men bara så hon ser mig, som du säger att Bessie gör. CHili hon går lös när vi inte är nära vägareller människor, för som sagt, hom är ju helt tokig i människor, fast hon träffar folk som inte hälsar på henne varje dag... Jag går ingen kurs alls, kör egenträning och hoppas på det bästa. När jag gör något med henne ute, bara så att jag får hennes uppmärksamhet, är det oftast inga problem. Men om det kommer fram en person utan att ens börja prata med mig är det nästan så at Chili kryper ur skinnet av glädje. Det är vid dessa tillfällen hon drar som en tok i kopplet!

Ja, stadsträning blir det mer av för våran del, det hjälper nog mycket mot hennes "folk-sjuka" också. Hon måste ju bara förstå att det inte alltid är roligt med nya människor...

Men på ern kurs, där har du Bessie lös och hon bryr sig i princip bara om dig eller...? Jag vet inte säkert men jag tror inte Chili skulle ha tålamod till att bara fokusera på mig?

Ja, msn har jag;

[email protected]

Vi hörs för vidare coaching :-)

2006-11-09 @ 13:16:58
URL: http://bambam.webblogg.se
Postat av: Helena hagström

++++++++++++++






























Oj vilka underbara bilder !!! Kramar och all lycka till !!! Helena Hagström

2007-02-03 @ 09:00:17
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback